Αποστολή Προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο βήμα Παράδοση. Στην περίπτωση ογκωδών αντικειμένων όπως για παράδειγμα έπιπλα ή πιάτα μεγάλου βάρους, οι παραγγελίες ενδέχεται να αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία. Παραλαβές γίνονται αν το επιθυμείτε και από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Αργυροπούλου 8 Κηφισιά (ΤΚ 14562) Αθήνα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.


Τόποι Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lampirisinteriors.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.


Κόστος Μεταφορικών

Tο κόστος ανέρχεται σε 5€ για όλη την Ελλάδα για αγορές μέχρι 68,99€ και 2.5€ τα έξοδα για την αντικαταβολή, αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Από 69€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι εντελώς δωρεάν. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος των αντικαταβολών είναι επίσης μηδενικό (εάν επιλέξετε να πληρώσετε με αυτόν τον τρόπο).


ΑΓΟΡΕΣΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΟΣΤΗΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
0€ – 68,99€5 €2.5 €
69€ και άνωΔωρεάνΔωρεάν


Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς κάποιο κόστος μεταφορικών. Σε αυτήν την περίπτωση, αν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας σε έως και 12 άτοκες δόσεις.


Χρόνος Παράδοσης

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα lampirisinteriors.gr κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. Για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ο χρόνος αποστολής είναι 2 – 9 ημέρες εργάσιμες για όλη την Ελλάδα και Κύπρο (συμπεριλαμβανομένων και των δυσπρόσιτων περιοχών). Ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με τον τόπο αποστολής, την διαθεσιμότητα των ειδών που έχουν παραγγελθεί κτλ. Για τα κατά παραγγελία προϊόντα ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 10 – 15 μέρες εργάσιμες, ανάλογα το προϊόν, την διαθεσιμότητα κτλ.