Πολιτική επιστροφών

Προσπαθώντας πάντα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η εταιρία μας σας προσφέρει πολλές δυνατότητες επιστροφής μέρους ή του συνόλου της παραγγελίας σας.

Μπορείτε, εάν είστε κοντά και το επιθυμείτε, να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος (ή των προϊόντων) από τον αρμόδιο, να ολοκληρωθεί στο κατάστημα η επιστροφή αλλά και να αγοράσετε εκ νέου ό,τι επιθυμείτε.

Εναλλακτικά, στην περίπτωση αποστολής με courier (ή μεταφορικής) εάν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο μπορείτε να το στείλετε πίσω μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, και να σας το αντικαταστήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν επιβαρύνεστε καθόλου με μεταφορικά έξοδα τα οποία καλύπτουμε εκ ολοκλήρου εμείς.

Εάν για οποιονδήποτε άλλο λόγο (εκτός από φθορά ή ελάττωμα) επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 5 ημερών και η μοναδική σας επιβάρυνση θα είναι το κόστος μεταφοράς. Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που παραλάβουμε ξανά το προϊόν που μας επιστρέψατε από τον μεταφορέα ή courier στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε είδους επιστροφή να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν από τον αγοραστή του. Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές χαλιών, επίπλων και καθρεπτών.

Εάν το προϊόν/τα προϊόντα που παραλάβατε το/τα έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να το/τα επιστρέψετε επικοινωνήστε μαζί μας με email στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 2108085738 & 2108016884 για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος/των νέων προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να έχετε ως συνοδευτικό την απόδειξη ή το τιμολόγιο ή την κάρτα αλλαγής για να ολοκληρωθεί η επιστροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2108085738 & 2108016884, είτε μέσω e-mail στο [email protected].