Διακοσμητικά χώρου για καλό feng shui

Διακοσμητικά χώρου για καλό feng shui

Διακοσμήστε με χρυσό 

Στο παραδοσιακό feng-shui ο χρυσός αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και την αφθονία. Βάλτε χρυσές λεπτομέρειες στο σπίτι σας για να φέρετε τα χρήματα και την πολυτέλεια στη ζωή σας. Τα διακοσμητικά τοίχου της inart είναι η τέλεια επιλογή προς αυτή τη κατεύθυνση αλλά και ένα  επιτραπέζιο διακοσμητικό θα ανανεώσει το χώρο σου σε μεγάλο βαθμό αντίστοιχα. Feng-shui στην κρεβατοκάμαρα - υπνοδωμάτιο 


Επίσης, τοποθετήστε δυο κομοδίνα και αφήστε δυο διαδρόμους να οδηγούν δεξιά και αριστερά στο κρεβάτι. Δημιουργήστε με αυτόν τον τρόπο μια όμορφη ενεργειακή ροή στο δωμάτιο σας. Έτσι, τα έπιπλα σας θα αναδείξουν το χώρο και θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. 
Καθρέφτες

Μια από τις καλύτερες θέσεις του καθρέφτη είναι ακριβώς πάνω από το τζάκι. Σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι, ένας καθρέφτης σε αυτή τη θέση δημιουργεί ηρεμία στο χώρο και φέρνει αίσθηση χαλαρότητας. Βρείτε υπέροχους καθρέπτες της Artekko, Inart, Woodwell & Espiel για κάθε γούστο! 


Το σαλόνι σου μπορεί να ωφεληθεί αρκετά από καθρέφτες σε διαφορετικά σχήματα και στυλ. Μπορείς να τοποθετήσεις πολλούς καθρέφτες σε έναν τοίχο που θα δείχνουν φανταστικά. Φρόντισε μόνο να τους βάλεις σχετικά ψηλά ώστε να μην χρησιμοποιούνται ως καθρέφτες αλλά να αντανακλούν μόνο το φως. 


Πίνακες - Ρολόγια

Τα χωλ πρέπει επίσης να είναι καθαρά και τακτοποιημένα. Αν πρόκειται για μεγάλα χωλ και θέλετε να αξιοποιήσετε τον χώρο εκεί, τοποθετήστε όμορφους πίνακες του γούστου σας, με χρώματα και παραστάσεις της αρεσκείας σας, ώστε κάθε φορά που θα τους βλέπετε θα σας φτιάχνουν τη διάθεση. Μερικοί καθρέφτες κι ένα ρολόι τοίχου είναι επίσης αποδεκτά στοιχεία στο χωλ.


Διακοσμήστε με τα 5 στοιχεία της φύσης 

Σύμφωνα με το feng-shui ένα σπίτι πρέπει να περιέχει στη διακόσμησή του και τα πέντε στοιχεία της φύσης: η γη, το νερό, η φωτιά, το ξύλο και το μέταλλο. Η γη είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του φενγκ σούι και είναι πολύ καλό να προσθέτετε στο σπίτι σας λουλούδια και φυτά που αντιπροσωπεύουν αυτό το στοιχείο. Επιλέξτε όμορφα βάζα για τα λουλούδια σας.
Διώξτε την ακαταστασία 

Το φενγκ σούι δεν αγαπάει την ακαταστασία και καθώς η κουζίνα σας είναι ένα από τα βασικά ενεργειακά κέντρα του σπιτιού, καλό είναι να είναι πάντα τακτοποιημένη. Προτιμήστε ανοιχτά ράφια και πετάξτε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε και απλά πιάνει χώρο. Έτσι, θα οργανώσετε τον αγαπημένο σας χώρο προς όφελος σας.


Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και γράψτε μας με email τις εντυπώσεις σας! Θα χαρούμε να ακούσουμε την δική σας εμπειρία σχετικά με την αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας! 
Ετικέτες: Feng-shui, Inart, Espiel, Artekko, Woodwell, φενγκ σούι, well living, cozy, positive thinking, καθρέπτες, ρολόγια, βάζα, διακοσμητικά τοίχου, διακοσμητικά χώρου, deco, decoration,

Σχετικά Άρθρα